Webwinkel

Met dit Boek Mindful Tekenen kun je zelf aan de slag. In dit boek staan 25 heerlijke oefeningen met uitleg en adviezen, die je kunt gebruiken om gemoedsrust te creeeren en aanwezig te worden in het moment. 

De oefeningen zijn voor iedereen te doen. Jong en oud en er is geen tekentalent nodig. Slechts een papier en potlood zijn voldoende.

Naast de uitvoerige uitleg in het boek staan meerdere oefeningen uit het boek ook als video op mijn Youtube kanaal. Waarin ik uitleg hoe je het beste de oefeningen kunt uitvoeren.

Met dit boek heb je simpele oefeningen die je geest leeg maken, als alternatief zijn voor het doelloos scrollen op je mobiel en als  minipauze gedurende de dag om energie op te doen.

Het boek wordt je per post toegezonden, maar je kan het ook op komen halen in mijn Studio in Eijsden. 

Het boek wordt uitgegeven in een luxe hardcover variant met 64 bladzijden, 140 grams papier.  

E-Book Hoe teken je dieren?

Wat leuk dat je met mij gaat tekenen!

Tekenen is echt superleuk om te doen. Je wordt er heel erg blij van! Het is altijd jammer als kinderen zeggen dat ze niet kunnen tekenen en het daarom niet doen. Zo jammer! Ik weet namelijk dat je er vrolijk van wordt, even niet aan andere dingen denkt en je tekenen ook echt kunt leren.

Daarom dit boekje. Hierin laat ik zien hoe gemakkelijk het is. En lukt het niet in een keer, dan probeer je later gewoon nog een keer.

En onthoud: niet is verkeerd en alles is goed!

Hulp nodig? Dit tekenboek is interactief!

Heb je hulp nodig? Kom je er niet helemaal uit? Dan helpt een smartphone of iPad! Watte? Een smartphone of iPad om te tekenen? Jazeker! Bij sommige tekeningen heb ik een QR code gezet. Dat is dat zwart-witte geblokte vierkantje. Als je daar met de camera van je smartphone of iPad overheen gaat, dan opent zich automatisch het Youtube filmpje op mijn YouTube kanaal waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je het moet doen. Helemaal te gek toch?

Fine Art Prints

Hier vind je een wisselende collectie van mijn Fine Art Prints. Met verschillende thema's en een collectie gebaseerd op Mindful Art. Mocht je vragen hebben over mijn Fine Art Prints of wil je een persoonlijk ontworpen kunstwerk, neem gerust contact met me op.